Saturday, August 12, 2017

tudung #TheIzmy


hi guys .long time no see hah?for this entry i'll use 100% malay language.Okay rasanya semua orang tahu duit tu antara benda utama la untuk kita teruskan hidup tapi benda tu berdasarkan cara kita dapatkan benda tu la betul ke takkan.tepuk dada tanya selera,,
fine untuk orang bekerja mungkin tiada masalah-yah mereka ada juga mungkin lebih besar dari seorang insan bernama student.
malas nak hurai panjang pasal tu  sebab nanti ada yang tak bersetuju so lets get straight to the point actually i ada jadi dropship for certain brand for tudung and handsock,tapi i lebih focus more on tudung sebab as for myself walaupun dah ada warna tu tapi selagi ada selagi tu nak beli lagi..kan?
ni adalah gambar pemilik @TheIzmy one of the brand yang i jadi dropship

so jujur la cakap yang tudung bawal ni memang kegemaran semua except for me especially chiffon.memang cari gaduh ah kalau pakai bawal chiffon so jawabnya crepe je la.tapi untuk cari crepe yang bidangnya agak besar susah & susah nak cari lagipun material dia agak keras tak selesa la kalau nak pakai - ke i je yang rasa..hugagagagagaga
tapi serius lpas try bawal mayya ni a.k.a tudung from the izmy memang terus jatuh cinta.sekarang ni malas nak belit2 shawl so bawal memang yang dicari tapi i nak yang bidang agak besar tapi takdela sampai bidang 60 then nak kain chiffon yang senang jadi lepastu opaque tak jarang then paling penting murah <3
you know what semua tu bawal mayya ni ada.lengkap pakej memang terbaik tapi satu je kelemahan dia :( kalau lambat sikit je terus warna yang diingini tu sold out...dahla selalu sale so memang tak rugi tahu tak follow up dengan jenama ni.
lets discover warnanya yang lain
p/s i dah jadi dropship for this brand baru je selama ni jadi pengguna + no.1 fans brand ni je <3

 
ni close up punya warna nanti sarah update warna yang model pakai okay..jumpa di 
tudung #TheIzmy 2






No comments:

 
sarahnmmk
©sarahnmmk