Sunday, March 22, 2015

Exam

Assalamualaikum...
Apa khabar..?Sihat?Beberapa hari yang lepas saya dah update tentang saya kena pulang ke sekolah awal kan..?
HHMMMM....CAMNE SARAH BOLEH UPDATE..?
hahaha...Sebenarnya kelas Perfect Score Form 5 dah tamat tengahari semalam.Jadi habis je kelas,Sarah terus balik ke rumah.Homesick la katakan.. :D Lagipun rumah Sarah dekat je.Hanya 3 Kilometer dari sekolah..
Sebenarnya nak bagitahu satu je,,
Esokkkk...
#
#
#
#
#
#
E.X.A.M.

Korang doakan Sarah dan kawan-kawan sarah dapat result yang gempak dan dapat naikkan nama sekolah kami ke peringkat yang lebih tinggi dalam kalangan SBP..InsyaAllah.Ameen¬






Ada kawan seperti diorang memang kena spare kamera satu sorang. #GilaSelfie

Auji memang gempak.Always there for me no matter what.That's why I love her so much..She such a very good person :D
Jangan semakin besar hidung sudah bila baca ni ok..(!)
//
//

Wednesday, March 18, 2015

S.T.R.O.N.G....(!)

Assalamualaikum...
Seronokkan seminggu ni kan?Lagi-lagi yang tinggal di asrama mesti best dan happy boleh balik ke rumah.Alhamdulillah..
Tapi yang sedihnya,bagi budak SPM seperti saya ni,kena balik awal ke sekolah dan asrama.Memang menyedihkan.Sekarang ni pun tinggal 20 minit je lagi untuk saya pulang ke sekolah.Memnag sedih sangat.Tak pernah bayangkan yang kitorang akan alami benda ni.Tetapi demi nak mencapai 9A+,mesti hadapi semua ni jugak.Abah dan ma selalu beritahu saya yang ni baru sikit.Nanti kalau dapat belajar oversea,InsyaAllah lagi la kuat dugaannya.Kalau sekarang ni,homesick bolehlah parents pergi jumpa.Nanti kat oversea,lagi la susah.Sebulan sekali pun memang susah sangat.

Hari ni dah puas saya menangis sebab homesick.Haih,Ya Allah,kau kuatkanlah hatiku ini.Harap-harap dengan semua pengorbanan yang Sarah lakukan ini akan menyumbangkan kepada sesuatu yang memuaskan iaitu straight A+.Amin

Walaupun ada kekawan kat sekolah,tapi still lagi tak sama kita bergelak ketawa dengan keluarga.Beza yang amat sangat.Ya Allah kau pimpinlah hari-hariku dengan syafaatMu..Amin


 
sarahnmmk
©sarahnmmk