Tuesday, December 9, 2014

Segmen Follow Dan Blogwalking By Muhammad Shahril

Assalamualaikum semua..Kali ni,Sarah ada join satu segmen yang agak menarik.So,kalau korang nak join jugak,ye lah mana tahu nak naikkan traffic blog tu.Boleh la tekan banner kat bawah tuh...?!
Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  • Follow blog Blog Shahril, dan Like Fanpage Blog  Shahril :)
  • Buat entri bertajuk Segmen Follow Dan Blogwalking By Muhammad Shahril Dan Backlink kan ke Entry ini .
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri.
  • Link peserta akan diupdate dari semasa ke semasa .
Pemilihan pemenang :
  • 10 blog akan dipilih melalui random.org
  • Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Blog Shahril
  • URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.


Holiday

Assalamualaikum semua...
Dah lama saya tak update blog ni.Bukannya ape,maklumlah sekarang ni busy.Lagipun mana boleh bawa gadget ke asrama kan...?Korang apa khabar sekarang ni???
Sarah macam tak elok sangat la.Dapat result final exam hari yu memang la best drpd mid year punya.tapi..still lagi F.A.I.L. +MATH. Next year dah nak S.P.M. camne ni?Cuti ni sebenarnya nak masuk tuisyen tapi mak saya tak sihat so,takde pengangkutan nak pergi hantar.Nak ambil perkhidmatan home tuition,susah jugak.Haih,nampaknya kena beljar sendiri la.SPM memang mendebarkan.Korang tolong doakan Sarah erk...Insya Allah 9A+.
Boring la holiday kali ni.Nak pergi bercuti pon,mak saya tak sihat.Ada tak GA yang boleh saya sertai..?Share la kalau ada..
Sarah rasa setakat ni dulu untuk coretan kali ni.Sorry la kalau saya melalut sampai ke laut dalam post kali ni..😲✌

 
sarahnmmk
©sarahnmmk