Home Tuto Stuff Owner Dash

Wednesday, May 28, 2014

Trip To Sabah

Assalamualaikum semua...Dah lama Sarah xupdate blog kan???Kali ini Sarah nak share pengalaman Sarah ketika melawat negeri Sabah buat pertama kali!
Sebenarnya trip ni memakan bayaran sebanyak RM 500.RM 350 untuk flight dan yang lain untuk penempatan dan pengangkutan..(IKUT TRIP SEKOLAH)
Banyak yang dapat saya buat perkara yang saya tak pernah buat...:-
CONTOHnya..
  • naik fligth
  • Tengok wayang
  • Canopy Walk
First-first naik flight  memang agak gementar sebab ye lah tak pernah naikkan...Yang lucunya,kami bawak naik nasi yang dibekalkan oleh sekolah ke atas flight...Bukan main kuat lagi baunya.Ha3
2 jam 40 minit adalah masa kami berada di dalam flight.Agak memenatkan~
HHMMM...mesti korang dah boring dengar saya membebel potpetpotpet~~~....
Lets see the photos~