Home Tuto Stuff Owner Dash

Thursday, November 7, 2013

The heirs/The inheritors

 
Alolo~Blog punya hodoh ma~Korang,tolong doakan blog Sarah boleh cantek semula erk?Sebenarnya Sarah tgh edit blog,tapi tiba-tiba Internet jatuh pengsan dan sekarang tengah dalam buat terapi..Dah ok cuma still kena guna tongkat untuk jalan.
Sarah update ni just nak recommend untuk korang citer Korea yang ternbaru sekarang di ONE HD..Iaitu The Inheritors ataupun The Heirs..Sarah pun tak tahu kenapa dia ada dua nama..Yang itu kena tanya pengarah diala~
Sinopsis:(sorry sbb dlm bhasa inggeris)The series follows a group of privileged, elite high school students as they are groomed to take over their families' business empires. These wealthy students seem to have everything under control, except their love lives. Kim Tan (Lee Min Ho) is the heir to the Empire Group sent to study abroad in the U.S. In reality it's a form of exile, as his elder half-brother back home (Choi Jin-hyuk) schemes to take over the family business. While in the States, Kim Tan bumps into Cha Eun Sang (Park Shin Hye), who has arrived from Korea in search of her older sister. He feels himself falling for her, never realizing that she's the daughter of his family's housekeeper. When his fiancée, Rachel Yoo (Kim Ji Won), arrives to bring him back to Korea, his heart is torn between love and duty. Meanwhile, Rachel's stepbrother and Kim Tan's former best friend, Choi Young Do (Kim Woo-bin) develops his own feelings for Cha Eun Sang.
Ni lah citer tuh..Best tau!
Pengarah: Kang Shin-hyo
Pelakon-pelakonnya ialah:-
  • Lee Min Ho
  • Park Shin Hye
dan ramai lagi..
Sebenarnya,Sarah tak minat sangat pun dengan dua orang pelakon ni..Tak tahu mengapa maybe tak menepati taste saya kot..Hahahaha~Tapi,lepas tengok citer ni,sedikit demi sedikit saya minatla ngan diorang ni,tapi saya still tak giler la lagi~!Tapi my cousin iaitu Kak Ekin korang usha-usha la blog dia OK!*Dia still baru dlm bidang blogging nih* memang minat giler ngan Dua orang nih!!!
Ok..Kalau korang tak tahu nak tengok citer ni kat ner,korang boleh klik gambar kat bawah nih~Kalau nak tunggu keluar kat ONE HD tu mmg lmbt la!Skang kat ONE HD baru ep 1 tapi sbnrnya dh ep 9~HAih mmg berjanggut dulu tunggu keluar TV...Tapi tak salahpun klu korang nak tunggu dia keluar kat ONE HD.


No comments: