Saturday, November 2, 2013

How to Download Movie

Hai semua~Lama dah Sarah tak update blog nih,maklumlah dulu sibuk ngan PMR sekarang ni WiFi sakit pulak,selalu kena gi hospital...Sorrylah yew.Ok,tujuan Sarah update kali ini adalah nak bantu korang semua yang ada masalah ataupun taktahu kat mana nak download movie.Sarah pun tak pandai juga sebenarnya dulu tetapi sebabkan semangat yang tinggi nak memiliki movie,Sarah teruskan mencari dan menanya rakan-rakan dan tak lupa juga kepada Mr.Google yang sentiasa ada bersama Sarah.
Oklah,Korang boleh download kat link ini ----> Movie untuk lebih mudah.
Tetapi,kalau korang rasa yang itu susah,korang boleh guna second way punya...
Mula-mula korang kena pastikan korang ada  uTorrent punya software dulu,Ada ke tak?Kalau tak ada,korang boleh download,tekan gambar kat bawah ni..
|
|
|
|

OK,lepastu dia akan muncul macam ni kan?
Bila kuar camni,korang tekan Free Download tuh...
Paruh lepas download tuh,diorang akan muncul cam kat bawah tuh,Korang double click kat situ,lepastuh,korang tekan run...Nanti akan muncul logo softonic..
then,akan mucul camni
|
|
Ada ke tak?Ok,then tekan accept lepastuh akan muncul camni pulak
korang click no,thanks yang kat bawah tu,lepastuh tekan NEXT~
Next,
Lepas korang tekan tuh,download akan start secara automatik....Then Selesai untuk phase 1..
Untuk ke Fasa download seterusnya,klik Link ni ----> Phase 2





No comments:

 
sarahnmmk
©sarahnmmk