Home Tuto Stuff Owner Dash

Saturday, November 2, 2013

How to download movie *2

OK,lepas download uTorrent tuh,korang tekan gambar untuk bukak link download  tu pulak
|
|
korang nampak tak yang kat search box tuh?Korang taip nama movie yang korang nak~
Akan muncul camni
korang pilih lah yang mana satu korang nak antara yang banyak-banyak tuh...
ok..dia kan muncul camni↑
Korang tekan yang Sarah sudah bulatkan tuh...
Then,dia akan muncul download link cam gini
KOrang double click pastuh akan muncul cam gini pulak~
KOrang tekan ok jew 
the,dia akan start download dan selesai...korang tunggu jew sampai habes...
Hope korang faham lah ye...KOmen kalau korang guna TuTo ni...Kalau tak faham,komen ok!








No comments: