Saturday, November 23, 2013

Holiday in Tok Aman Bali Beach Resort#1

Assalamualaikum semua..Hari Khamis 21 November 2013 Sarah dan Family telah berholiday di Tok Aman Bali Beach Resort..Dekat jew...Sepanjang berholiday tuh mmg best!Kitorang pun holiday together dengan kawan-kawan mak Sarah...Jom kita usha gambar♫

First Day (21.11.2013)
Perjalanan ke sana bermula pada pukul 6 petang.Lagipun hari itu hujan,jadi memang beku lah kitorang sepanjang perjalanan...
Lepas sampai tu~Kitorang terus ke Restaurant Thai untuk dinner kitorang..Saya makan nasi berlaukkan Beef with mushroom soup...Memang best giler!Sempat lagi klik satu image.

Lepas itu,kitorang terus balik bilik dan memang letih 30 minit dalam kereta.Masuk bilik tuh,tiba-tiba kami adik beradik rasa lapar sebab selalunya kitorang kalau di tempat ramai,kitorang tak makan banyak sangat...So,dalam bilik kitorang makan Cadbury Hazelnut.Sampai separuh kitorang makan sambil tengok TV.

Ha!Banyak tak makanan kitorang?Hihhiii...

Yang ni caption untuk keadaan biliknya yang memang tip top lah!


Ok~Dua-dua gambar kat atas ni ialah gambar my little brother yang memang kebosanan giler!Nasib baiklah ada astro,walaupun bukan semua channel tapi ok lah tuh!Sian dia,,,

Ni adalah selimut yang kitorang bawak daripada rumah!

Nanti kita sambung pulak yew!

No comments:

 
sarahnmmk
©sarahnmmk