Home Tuto Stuff Owner Dash

Tuesday, November 19, 2013

Edit Blog..

Assalamualaikum~Apa khabar semua?Sihat jew kan?Sebabkan ketika ini cuti,Sarah selalu ubah design blog...Tapi Sarah boring selalu edit blog sendiri~Sarah pun edit blog my lovely cousin iaitu Kak Ekin *korang usha la blog dia ok*.JAdi,Sarah buat keputusan untuk ambil tempahan blog..Sarah nak design blog sbb Sarah minat dan nk isi masa yang ada dengan mendesign blog orang lain~Nanti bukak sekolah dah tak boleh sebab Sarah kena duduk kat asrama..Tolong doakan Sarah dapat 8A dalam PMR..Sarah tak ambil bayaran langsung Free of charge.
Korang add Sarah kat FB,pastu PM jew ok!Kat Cbox pun boleh♥ 

No comments: