Home Tuto Stuff Owner Dash

Thursday, May 30, 2013

my soul~

Sekarang ni dah bulan 6 2013...Semakin hamper saya ke 10.10.2013 iaitu tarikh PMR
!DOAKAN SAYA BERJAYA!
Saya belajar di SMSTMFP di tingkatan 3 Alpha.
Sepanjang saya berada di sana,saya telah mengenali ramai kawan yang superb!Nak kenal mereka???Tengok sini
|
|
Cik Elieyn,Cik Balqis,Cik Liza,Cik Auni


Mama dan anak-anaknya(Lisha,Aida dan Auji,Irma sbg Mama)

Cik Elieyn yang suka berposing

Keluarga yang bahagia ☺

The last day of PBSM camping

Say Cheese

Saya Cik Liza yang cute

Cik Tom....Background siapa tuh?

Cik Ani kita yang happy go lucky

One Family

Ehemmm....Spew dia yang biru?Spew dia yang merah??
 

Friday, May 24, 2013

Walaupun camtu.....

Awak,saya benar benar minta maaf sebab saya tak setia untuk terus menyukai awak deorang sahaja.Apabila awak pergi saya amat rindu kan awak.Saya telah diam diam menyukai orang lain.Tapi,apabila,saya lihat post dan gambar awak di Facebook sebentar tadi,saya amat teruja dan amat sedih.Sebab saya tidak menunaikan janji pada diri saya.Awak tahu ke tak saya menyukai awak dalam dia??Tapi,walaupun begitu,awak harus ingat satu perkara yang amat penting iaitu walaupun saya minat dekat orang lain,saya takkan pernah lupakan perasaan saya kat awak.Awak nombor satu di hati saya sebab awaklah penyebab saya bersabar dengan perasaan cinta ini.Awaklah yang ubah hidup saya ke arah yang lebih tenang walaupun awak tak sedar semua benda itu...*^▁^*