Saturday, April 20, 2013

When I remember him

Apa yang dia sedang buat sekarang?Nak mesej di ke tak??
Itulah yang selalu bermain di fikiran saya.Bukannya boyfriend,tetapi minat sahaja.Dia dah ada GF pon.Memang sedih tapi nak buat macam mana lagipun couple tu haram di sisi Islam.
Bila tengok STAR KING yang KIM JI HO mainkan piano untuk SNSD dengan sangat romantic memang saya suka sangat!Saya harap my future husband pandai main alat muzik dan sangat romantic...*apalah!dah fikir pasal ni?Nak PMR kan.fikir yang tu je lah.*hihihihihi...
Apa eh impian korang bila dah ada keluarga sendiri?Hmmm....harap-harap panjanglah umurkan?Mesti ramai yang impikan sesuatu yang di luar jangkaan.Memanglah bagus berpandangan luas tapi,jangan melebih-lebih ok!

Saturday, April 13, 2013

Camping....

9-11 April 2013
Saya pergi camping PBSM di Kem Kijang,PCB
Memang best sangat.Tak nak balik pun ada sebab best sangat!
 
 
 
sarahnmmk
©sarahnmmk