Home Tuto Stuff Owner Dash

Thursday, December 20, 2012

Time to Change!

Satu Dua Tiga Empat Lima.......Empat Belas yang juga bersamaan Dua Minggu...
Itu jew ke yang tinggal untuk Kita semua Bercuti?WAu!Amazing haaaa???SO fast!TAnpa kita sedari,masa yang berlalu memang cepat~So,korang dah saiapkan HomeWork kew?Mesti ramai yang masih tak siapkan homework kan?SO,cepat cepatlah siapkan jangan berlengah lagi ok.Time to change NOW~!
Sekarang ni Mai tengah dalam proses nak belajar buat keychain sulaman (croche).Memang Best sangat learning that.
 

Kira kira dah Habis

Dah nak bukak sekolah ni tak lama lagi so,amacam korang?Ready???Mai tak ready lagi sebab taknak la balik asrama..HMMh tapi nak wat camnew sbbnya Dah la PMR victim..HuHuHU..!!Sabar jewlah.Best apa dapat jumpa kengkawan kita.
Sekarang ni tengah tengok TEROKAI KOREA BERSAMA AIR ASIA..Cemburu la tengok sebab idaman dan impian MAi nak pergi bercuti kat sana.HArap harap tercapai la.Amin....
Pergi siapkan homework tu,baru gi main ok!Jangan dahulukan main kalau homework tak siap lagi~Setakat ini dululah...Nak gi sambung tengok tv jap

Sunday, December 16, 2012

Shine In The DReam

Ok fine...Now MAi nak straight foward jew sebab actually Mai post Entry ni pada pukul 3:53 AM~Kalau boleh Mai taknak tidur malam ni.Kenapa???Sebab...
|
|
|
Suka suka...hikhikhik..Ala~~JAngan la marah nak gurau gurau pon xboleh ke?Apa yang Mai maksudkan dengan tajuk di atas ialah Bila Mai tengok Artis menyanyikan lagu mereka memang best!Mai ni seorang yang memang tak boleh nak tangkap lirik lagu dengan mudah walaupon dah hafal mesti akan lupa balik...Memang menyedihkan.So,Mai selalu reka lagu ikut suka hati Mai jew.Hentam habes.Tembok kat depan pon pecah.hihihihi....Mai selalu puji suara Mai ok la...*Perasan pulak Aku Ni*...Mai ada impian yang Mai nak jadi penyanyi antarabangsa macam KPOP~Tapi Mai tahu semua itu tak akan jadi kenyataan so,Mai cuba nak jadi Seorang penulis lagu.TApi MAi bukan seorang yang boleh berfikiran yang kreatif macam ni.So,MAi ada la surf Internet untuk cari tip top yang mungkin boleh digunakan :) Jadi MAi betul betul harap yang korang doakan Mai berjaya jadi penulis lirik walaupun xdew orang perasan...Tulis suka suka..Tulis lirik jew pon sebab Mai xpandai Main Alat Muzik....HIHIHIHIH....Bye setakat ni la dulu!!

Saturday, December 1, 2012

Hey, I just downloaded WhatsApp Messenger on my Android. It is a smartphone messenger which replaces SMS. This app even lets me send pictures, video and other multimedia! WhatsApp Messenger is available for Android, iPhone, Nokia, Windows Phone and BlackBerry and there is no PIN or username to remember - it works just like SMS and uses your internet data plan. Get it now from http://www.whatsapp.com/download/ and say good-bye to SMS!