Home Tuto Stuff Owner Dash

Friday, July 27, 2012

Design Baru pulak


Arghhhhh.....!!Semut..Lipas..Tikus..Hish macam-macam dah ada kat blog Nurul ni...
Dah lama tak update blog.Dah ade spider kat sini...Dengan kedatangan Nurul Ke blog Nurul yang tersayang ni,I have make a huge change.design baru pulak.Dengan kesusahan Internet yang memang lembap cam Siput,memang menyusahkan bila xsempat nak save hilang cam tu jew.
Memang letih sari suntok ni.Tapi berbaloi kan?Nurul hepi sbb dapat berpuasa ngan family yang tersayang setelah seminggu puasa kat hostel.esok dah kena balik sana.Dah la Nurul ngan Mira gadoh ngan Adew la diorang ni..Tapi Nurul ada sport yang kuat Peace~Ya Allah kuatkanlah hati ku ini..Doakan masalah kitorang selesai ok!