Home Tuto Stuff Owner Dash

Friday, April 27, 2012

Aktiviti Geng fiQ'Ra





Hi all.dah lama nurul tak update blog.Lagipun ni online kejap jew.Hari sabtu dah tak leh sebab dah balik hostel.OK bak to topic,nurul kan dah tak aktif dengan blogging,bila balik ni nak la aktif kan?terutamanya dengan GF yang tersayang.GF buat aktiviti dan nurul nak join!

1) 7 Orang yang Paling Awak Sayang?

Diri Saya Sendiri
Rosnani Bt. Hashim (my mom)
Mohd Kasman B. Budin (my dad)
Nur Amira Bt. Zamri
Siti Fatimah Bt. Che Cob
Nurul Izzah Bt. Mat Hassan
Wan Areisya Bt. Wan Jumerah

2) 3 Negara yang Saya Idam-Idamkan untuk ke sana

3) Prinsip Hidup Saya
Harta yang paling menguntungkan ialah SABAR. Teman yang paling akrab adalah AMAL. Pengawal peribadi yang paling waspada DIAM. Bahasa yang paling manis SENYUM. Dan ibadah yang paling indah tentunya KHUSYUK.





Saturday, April 14, 2012

Tutorial MP3 player yang cute


hoop hoop~baby i'm sorry!yeah yeaah~
eh eh!sorry sebab dah terlajak dop nyanyi sampai tak ingat dunia ^^
ada orang request nak tukar lagu~dah alang alang,baik bagi tuto ni terus betul tak?
korang tengok tak kat sidebar mai,ada tulis ni [ B Life ]...itu lagu sebenarnya~
nak buat cam,new?ok first korang pergi sini
keluar camni kan?
tekan search,pastu taip la lagu apa yang nak~
lepas tu,click.dia akan keluar macam ni kan?
 lepastu,korang bukak pulak MP3 player


 korang tekan generator dekat tepi tu
korang tukar apa yang patut~autoplay tu korang tukar jadi nombor 1~
lepas tu korang tukar general dekat category kepada colours
lepas tu,korang tukar la apa yang patut ok~
kembali kepada iron dj pulak!
korang copy link lagu tu dekat HTML embed tu!
korang copy pastu paste dekat MP3~mp3 player
faham?ok seterusnya~korang copy jew la HTML code tu~siap!
sesapa yang guna tu...komen la yew!don't steal~credit to me tau